Adatvédelmi tanácsadást nyújtunk

Amennyiben induló szolgáltatásának kialakításakor, vagy a meglévő modernizálásakor szeretné, hogy projektje megfeleljen a jogi adatvédelem követelményeinek, segítünk a megfelelő adatvédelmi politika kialakításában.

Szolgálatára vagyunk akkor is, ha egy ügyfele, vagy esetleg egy hatóság kifogásolja az adatvédelmi gyakorlatát.

Adatvédelemmel kapcsolatos oktatást tartunk

Az általános adatvédelmi ismeretektől kezdve az Ön cégének adatkezelését alapul véve gyakorlatias tréninget tartunk. Vállalunk kiscsoportos oktatást ügyvezetők, marketinges és jogász kollégák részére, és nagyobb csoportoknak, akár az egész cég alkalmazottai részére is.

Betöltjük cégénél a belső adatvédelmi felelős pozíciót

Számos adatkezelőnél1 a jogszabályok belső adatvédelmi felelős megbízását teszik kötelezővé. Tartós megbízási szerződés keretében vállaljuk e pozíció betöltését szervezeténél, így nem kell egy munkatársát sem nélkülöznie a feladatok ellátása idején.

1Az országos hatósági, munkaügyi vagy bűnügyi adatállományt kezelő, illetőleg feldolgozó adatkezelőnél és adatfeldolgozónál, a pénzügyi szervezetnél, a hírközlési és közüzemi szolgáltatónál, a szervezeti egységenként 20 főnél több adatkezelőt foglalkoztató egészségügyi intézménynél.

Auditáljuk cégét, szolgáltatásait

Adatkezeléseit, cége tevékenységének folyamatait adatvédelmi jogi szempontból minősítjük, és szakértői véleményünkben ajánlásokat fogalmazunk meg, hogy Ön hatékonyan, a hatályos jogszabályoknak megfelelően üzemeltesse szolgáltatásait. Audit jelentésünkben nem csak azt mondjuk meg, hogy mik a hiányosságok, hanem konkrét szöveg- és eljárás javaslatainkkal orvosoljuk a problémákat.

A jó adatvédelmi politikai egyrészt tartalmazza a kötelező tájékoztatási elemeket, mentesülve ezáltal a bírságok, adathordozó lefoglalások, kártérítési perek alól. Másrészről a szolgáltató és az ügyfél között egy bizalmi viszony jön létre, melyben a szolgáltató kinyilvánítja, hogy tiszteli ügyfelét, jogait.

 

Szakértői munkánkért, tanácsainkért teljes körű felelősséget vállalunk.

Partnerünk, a Generali-Providencia Biztosító Zrt. pénzügyi háttere a garancia.

 

Az MNS Védelem Kft adatvédelmi auditálás folyamata:

Információgyűjtés a személyes interjún

Az adatkezelések vizsgálata szakértőink segítségével

Szakértői jelentés elkészítése, ajánlásokkal

Adatkezelési tájékoztató, adatvédelmi nyilatkozat elkészítése

Adatvédelmi szabályzat megalkotása

Adatvédelmi nyilvántartásába bejelentkezés

A módosítások elkészülte után 2 évig érvényes bizonyítvány átadása

(az időközi változásokról díjmentesen értesítjük)

Belső adatvédelmi szabályzat elkészítése

Adatvédelmi felelős oktatása

 

Kérjen teljeskörű, díjmentes tájékoztatást Kollegáinktól! Hívjon minket, vagy töltse ki a lap alján található űrlapot, és munkatársaink 48 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot, és részletes tájékoztatást adunk minden felmerülő kérdésével kapcsolatban!

Töltse ki most az űrlapot!

E-mail cím: *
Név: *
Telefon szám: *