TISZTELT TÁRSASHÁZI, SZÖVETKEZETI KÉPVISELŐ!

Tudta Ön, hogy a Társasházakban működő kamerarendszerek esetében kötelező az adatvédelmi tájékoztató és az adatvédelmi nyilvántartásba vétel?

 

Ön is tárol adatokat megrendelőiről?

Betartja Ön az adatkezelési szabályokat?

Rendelkezik Ön adatvédelmi nyilatkozattal?

Bejelentkezett már az adatvédelmi nyilvántartásba?

 

Ha a fenti kérdésekre mind IGEN a válasz, Ön a legnagyobb biztonságban van. Ha viszont nincs megnyugtató válasza, kérem olvassa tovább levelemet.

Mások bejelentése alapján is indulhat bárki ellen vizsgálat, ellenőrzés. Májusban a bírságok összege 800.000,- – 5.000.000,- Ft között változott. Ne kockáztasson tovább Ön sem!

Sajnos a legtöbb vagyonvédelmi telepítő cég nincs tisztában az adatvédelmi előírásokkal, ezért nem is mondják el a képviselőknek, hogy mivel jár a kamerarendszer működtetése, és az ezzel kapcsolatos jogi előírások betartása, valamint az SZMSZ módosítása.

Hogyan előzheti meg a bírságot?

Jogbiztonság Csomag rendkívül alacsony áron!

A MNS Védelem Kft. nem csak a lakóközösség biztonságáról és nyugalmáról gondoskodik, de a jogszabályi változásoknak is segít eleget tenni. Jogbiztonság csomagunk leveszi az Ön válláról az összes terhet, ami egy kamerarendszer üzemeltetésével jár, így Önnek több ideje marad más teendőinek elintézésére, családjára. Az alábbiakkal segítünk Önnek, ha megrendeli Jogbiztonság csomagunkat:

  1. Adatvédelmi Szabályzat

Szakképzett és hozzáértő kollégáink elkészítik az Adatvédelmi Szabályzatot a már meglévő, vagy az újonnan kiépítésre kerülő kamerarendszerekhez.

  1. Bejelentési kötelezettség

Elvégezzük a bejelentéssel kapcsolatos teendőket a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság felé.

  1. Hivatásos, megbízott adatkezelő – minimális költség a bírsághoz képest!

Vállaljuk az adatkezelői teendők teljes ellátását. Ehhez a tevékenységhez minden engedéllyel és szakképesítéssel rendelkezünk.

Diszpécser szolgálatunk a nap 24 órájában fogadja az adatkezeléssel, adatmentéssel kapcsolatos hívásokat és megteszi a szükséges intézkedéseket.

Mit jelent ez a gyakorlatban? pl.: ha egy társasház egyik lakásába betörnek, jelzés után mi 24 órán belül lementjük a felvételeket, melyeket igény esetén a hatóság rendelkezésére bocsátunk. Ezzel elősegítve a betörés elkövetőjének mielőbbi azonosítását. Jelenleg ezt mind Önnek kellene elvégezni, állandó készenlétben állva.

Minden további késlekedés annak az esélyét növeli, hogy nem megfelelő adatkezelés miatt, a Hatóság súlyos bírsággal sújthatja vállalkozását. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy elkerülje a pénzbírságot!

 

Válassza az általunk javasolt megoldást és

mi levesszük az adatvédelmi előírások teljesítésének gondját a válláról, így

időt, pénzt és energiát takarítunk meg Önnek!

Rendelje meg szolgáltatásunkat most, melyre pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha megrendeli a Jogbiztonság csomagot, és betartja az abban foglaltakat, majd ezek után Önnek mégis adatvédelmi problémája adódna, akkor 100%-ban visszatérítjük Önnek a megrendelt szolgáltatás árát.

 

                                                                            garancia

 

Hívjon minket, vagy töltse ki a lap alján található űrlapot, és munkatársaink 48 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot, és részletes tájékoztatást adunk minden felmerülő kérdésével kapcsolatban!

Töltse ki most az űrlapot!

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Telefonszám:*